Promocja artykułów rolno-spożywczych

IMG 785327 sierpnia 2017 r. w Brwinowie Krajowa Rada Izb Rolniczych zorganizowała Piknik Wieprzowy sfinansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego. Celem Pikniku było zaprezentowanie walorów jakościowych i smakowych polskich produktów z polskiego mięsa wieprzowego. Impreza towarzyszyła obchodom Święta Ulicy Pszczelińskiej w Brwinowie.

IMG 3196W dniu 10 czerwca 2017 r. Krajowa Rada Izb Rolniczych, przy okazji Pikniku Poznaj Dobrą Żywność na terenie Wyścigów Konnych Warszawa-Służewiec, zorganizowała Piknik Drobiowy sfinansowany z Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego. Przeprowadzona została kampania informacyjna promująca walory dietetyczne i smakowe oraz spożycie mięsa drobiowego w postaci różnym wyrobów i potraw.

IMG 606227 listopada 2016 r. podczas Centralnych Targów Rolniczych w Nadarzynie Krajowa Rada Izb Rolniczych zorganizowała Piknik Mleczny sfinansowany z Funduszu Promocji Mleka. Celem Pikniku było propagowanie wzrostu spożycia mleka i produktów mlecznych w codziennej diecie, odżywczych właściwości mleka, produktów mlecznych oraz ich rola w zdrowym żywieniu. Podczas imprezy poprzez bezpłatną degustację promowane było mleko oraz przetwory mleczne, ich walory smakowe oraz zdrowotne. Rozdawane były ulotki i materiały promujące mleko i produkty mleczne oraz ich znaczenie w codziennej diecie. Wśród najmłodszych dużym zainteresowaniem cieszyły się konkursy i zabawy.

drobW dniu 6 września 2015 r. Krajowa Rada Izb Rolniczych, przy okazji Dożynek Powiatowo-Gminnych w Grodzisku Mazowieckim, zorganizowała Piknik Drobiowy sfinansowany z Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego. Przeprowadzona została kampania informacyjna promująca walory dietetyczne i smakowe oraz spożycie mięsa drobiowego w postaci różnym wyrobów i potraw.

PT 2Dnia 27 czerwca 2015 r. Krajowa Rada Izb Rolniczych zorganizowała podczas Pierwszego Krajowego Święta Truskawki w Buczku Piknik Truskawkowy sfinansowany ze środków Funduszu Promocji Owoców i Warzyw. Celem imprezy było promowanie spożycie truskawek w postaci świeżej oraz w postaci przetworów i potraw.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w twojej przeglądarce.

 

Zrozumiałem
Wybierz zawód: